Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svi u napad

Evo kako su zabili u 7. sekundi: Suprotno od 'Jurčićeve kontrole'!

Novopečeni njemački trećeligaš RB Leipzig iznenadio je u subotnjem ligaškom ogledu Stuttgart II sasvim neobičnim početkom ogleda, koji mu se na kraju itekako isplatio…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon sučevog znaka za početak dvoboja, osmorica Leipzigovih nogometaša, uključujući i dvojicu koji su izveli početni udarac, jurnuli su u punom sprintu prema suparničkom golu. Otraga su ostavili samo dvojicu obrambenih igrača, a jedan od njih je poslao dugu loptu na suparničku polovicu.

Da su kojim slučajem gostujući nogometaši osvojili loptu, mogli bismo govoriti o ruskom ruletu domaće momčadi. No, za nju je sve ispalo idealno. Rukometnim ili hokejskim rječnikom rečeno, domaćin je iskoristio ''igrača više u napadu''.

Jedan je Leipzigov nogometaš dugu loptu glavom prebacio u kazneni prostor prema svom suigraču, koji ju je proslijedio Danielu Frahnu, a ovaj je glavom bez problema poentirao za 1-0 nakon samo 7 sekundi utakmice!

Ovaj hazard i početak ogleda u formaciji 2-0-8 isplatio se Leipzigu koji je na kraju pobijedio s 3-1. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider