Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Konkurenti u Udineseu

Evo kako je srpski vratar pohvalio Ivana Kelavu!

Željko Brkić, vratar Udinesea, trenutačno se oporavlja od ozljede, no vjeruje kako će ga Ivan Kelava dostojno zamijeniti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srbijanski nogometni vratar talijanskog kluba Udinesea Željko Brkić pohvalio je svog kolegu i povremenog hrvatskog reprezentativca Ivana Kelavu, koji će ove sezone braniti boje momčadi iz Udina.

Brkić (27) se trenutno oporavlja od teške ozljede ramena, pa je stoga na kao njegova zamjena stigao bivši vratar Dinama Kelava.

„Jako sam zadovoljan momčadi koju ćemo imati u novoj sezoni. Novi dečki su sjajne osobe i igrači. Kelava je odličan vratar. Uvjeren sam da će biti sjajan i da će momčadi pružati potrebnu sigurnost kao posljednji čovjek naše obrane“, rekao je Brkić, čiji se povratak utakmicama očekuje za otprilike četiri mjeseca.

Podsjetimo, Udinese je prošlu sezonu okončao na petom mjestu prvenstvene ljestvice, te će zahvaljujući tom rezultatu ove sezone nastupati u natjecanju Europa lige.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider