Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cristiano bolji od Messija

Evo kako je Casillas reagirao nakon Ronaldovog pobjedničkog gola!

Real Madrid je u dramatičnoj završnici došao do pobjede protiv Levantea u prošlom kolu Primere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Levante je poveo 2:1 u 86. minuti, a Real je golovima Morate i Cristiana Ronalda preokrenuo u sudačkoj nadoknadi. Ronaldo je postigao pobjednički pogodak u 93. minuti. Žestoko je proslavio gol skidanjem dresa i pokazivanjem torza na otvorenoj sceni.

>> Real panično traži zamjenu za Ozila u dvorištu Barce i Cityja!

>> Čudesan povratak Reala: U 90. su bili na koljenima, a onda...

Bio je to 50. gol Ronalda u tekućoj godini u svim natjecanjima, 44 je zabio u dresu Reala i šest za Portugal, dok je njegov najveći rival Lionel Messi trenutačno na brojci 42 (36 Barcelona, 6 Argentina).

Portugalac ima za nijansu bolji prosjek: Ronaldo je u 45 utakmica postigao 50 golova, 1.11 po utakmici, a Messi u 38 utakmica 42 gola, odnosno 1.10 po utakmici. Bude li na tom prosjeku do kraja godine, Ronaldo bi mogao postići sveukupno oko 70 golova, čime će nadmašiti svoj učinak od 63 gola u prošloj godini.

Međutim, zanimljivije je pogledati reakciju Realove klupe, točnije Ikera Casillasa, kada je Ronaldo postigao pobjednički pogodak u Valenciji. Casillas je u ležećem položaju pratio završetak utakmice, a kada je Ronaldo pogodio mrežu, naprosto je „eksplodirao“ i prvi utrčao u teren. Casillas još uvijek emotivno proživljava utakmice Reala, iako više nije prvi vratar „kraljeva“ i nezadovoljan je statusom u klubu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider