Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Postao 'plavuša'

Evo kako je Balotelli shvatio da se mora promijeniti

Menadžer engleskog nogometnog Premierligaša Manchester Cityja, Roberto Mancini, govori već tri godine svom talentiranom, ali problematičnom napadaču Mariju Balotelliju da se mora promijenti. Ovaj ga je konačno odlučio "poslušati"...

Kontroverzni talijanski reprezentativac pojavio se na jutarnjem treningu Manchester Cityja, te šokirao sve prisutne, a vrlo vjerojatno i menadžera Macinija, s kojim je prošloga tjedna imao fizički "obračun", svojim novim - izgledom.

Iako je njegovo problematično ponašanje najvjerojatnije ostalo isto, to ne vrijedi i za boju kose! Takozvana "mohikanka" i dalje krasi glavu talijanskog napadača, no ona je, kao i ostatak glave, od danas (četvrtak) plave odnosno žute boje (!?).

Sarkastični britanski mediji odmah su sugerirali da je Balotelli najvjerojatnije poražen u tučnjavi sa svojim frizerom, koji ga je, dok je bio u nesvijesti, ovako unakazio.

Također, smatraju da Mancini nije mislio da Balotelli promjeni boju kose kada mu je po tko zna koji put rekao da se mora promijeniti ako misli ostati dio njegove momčadi.(TS)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider