Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Nova taktika

Evo kako će Barca igrati: Messi s nove pozicije konačno zabija Atleticu?

Atletico Madrid dočekuje Barcelonu u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Peti ovosezonski sudar Atletica i Barcelone. Prethodna četiri završila su bez pobjednika, uključujući i prvi ogled u četvrtfinalu Lige prvaka. Atletico iz Barcelone donosi 1:1, dakle, na Vicente Calderonu dovoljno mu je i 0:0 da se plasira u polufinale najelitnijeg klupskog natjecanja.

Barceloni i Lionelu Messiju u posljednje vrijeme očigledno ne leži momčad Diega Simeonea. Barcelona je u posljednje četiri utakmice Atleticu ukupno postigla samo dva pogotka, a Messi nije zabio Atleticu u posljednjih pet utakmica.

Gerardo „Tata“ Martino nešto mora promijeniti. Čini se da se odlučio malo promiješati pozicije. Katalonski mediji spekuliraju kako će Neymar igrati na lijevoj strani napadačkog trolista, Messi će otići na desnu stranu, dok će Cesc Fabregas u sredinu kao „lažna devetka“. U sredini će biti Xavi, Busquets i Iniesta.

U odnosu na prvu utakmicu najveće promijene su u zadnjem redu. Umjesto ozlijeđenog Piquea od prve minute ulazi Bartra koji će zajedno s Mascheranom tvoriti stoperski par. Jordi Alba će na lijevi, a Dani Alves na desni bok. Na golu će biti Pinto.

Za Diega Simeonea najveći problem je ozljeda Arde Turana te nezaliječeni Diego Costa koji vuče ozljedu mišića desne noge i nije sasvim fit, ali čini se da će ipak igrati. Raul Garcia vraća se u sastav nakon odrađene suspenzije. Spreman je i Javier Manquillo, no on će sigurno biti na klupi. David Villa sigurna je opcija za jednog od dvojice napadača, drugi će biti Costa ili Adrian. U vezi će biti Koke, Tiago, Gabi i Raul Garcia.

Courtois će biti na golu, Juanfran i Filipe Luis držat će bokove, a Godin i Miranda stoperske pozicije. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider