Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U sjajnoj su formi

Everton srušio rekord: Dobili petu zaredom i pušu za vrat Arsenalu

Na gostovanju kod posljednjeplasiranog Fulhama nogometaši Evertona slavili su svoju petu uzastopnu premierligašku pobjedu u sklopu 32. kola rezultatom 3:1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najdulji im je to pobjednički niz u Premierligi od studenog 2002. godine. Gledatelji na Craven Cottageu čekali su na golove do 51. minute kada je loptu u vlastitu mrežu poslao Fulhamov branič David Stockdale za vodstvo Toffeesa. Uspjeli su se domaćini vratiti golom Ashkana Dejagaha iz dalekometnog udarca u 71. minuti, ali je Everton u završnici uspio još dva puta poentirati.

Oba su puta strijelci bili džokeri s klupe. U 79. minuti Kevin Mirallas je zatresao mrežu nakon proigravanja Aidena McGeadyja, dok je konačni rezultat postavio Steven Naismith nakon dodavanja Leightona Bainesa.

Na ligaškoj se ljestvici petoplasirani Everton primakao četvrtoplasiranom Arsenalu na samo četiri boda zaostatka uz utakmicu manje. Fulhama na začelju od sigurne zone dijeli pet bodova.

Premierliga, 32. kolo:

Fulham - Everton 1:3 (Dekagah 71 / Stockdale 51-ag, Mirallas 79, Naismith 87)

Redoslijed: 1. Chelsea 69, 2. Liverpool 68 (-1), 3. Manchester City 67 (-2), 4. Arsenal 64, 5. Everton 60 (-1)...20. Fulham 24

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider