Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najgori dani u Realu

Englezi 'kuhaju' odlazak Casillasa: Ide li ova snimka tome u prilog?

Britanski tabloid Daily Mail tvrdi da engleski nogometni velikan Arsenal namjerava predstojećeg ljeta svoju obranu pojačati ponajboljim vratarom današnjice – Ikerom Casillasom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S obzirom da je izvor Daily Mail, ovu informaciju doista treba uzeti s velikom zadrškom, jer je uistinu malo potrebno da spomenuti tabloid bude, blago rečeno, maštovit.

No, Daily Mail vjeruje da je Casillas proživljava najgore dane svoje bogate i vrlo uspješne karijere, prvenstveno zbog odnosa s trenerom Joseom Mourinhom. "Ključ" njegova odlaska sa Santiago Bernabeua bio bi ostanak portugalskog stručnjaka na trenerskoj klupi i dogodine, tvrdi se u engleskom listu.

Arsenal je navodno spreman platiti 20 milijuna eura za 31-godišnjeg vratara, baš koliko je spreman dati i za vratara Barcelone Victora Valdesa, koji na ljeto definitivno napušta katalonsku prijestolnicu.

Podsjetimo i da je Casillas trenutno rezervna opcija na golu Reala, čija vrata sigurno čuva Diego Lopez, koji je u klub stigao nakon što je u siječnju Casillas slomio prst.

Uoči 5:1 pobjede nad Levanteom čini se kako je Casillas ignorirao Lopeza sudeći po ovoj snimci. Je li to slučajno ili namjerno?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider