Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izdvojit će 22 milijuna funti

Englezi tvrde: Europski prvak kreće po Modrića!

Hrvatski nogometaš Luka Modrić posljednja je dva ljeta bio hit u engleskim medijima koji su naveliko špekulirali o njegovom transferu. Zadnjih se dana priča ponavlja…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Modrić je prošlo ljeto prešao iz Tottenhama u Real Madrid, ali nakon što je Marca objavila kako su njezini čitatelji većinom glasova taj transfer proglasili najvećim fijaskom u 2012. godini, za otočke je tabloide to bio okidač da 27-godišnjeg veznjaka ponovno počnu seliti. Posljednjih su dana tako izlazili članci o navodnom zanimanju Chelseaja, Manchester Uniteda i Manchester Cityja za hrvatskog reprezentativca, a u subotu su se o toj temi ponovno oglasili The Sun i Daily Express.

Oba tabloida tvrde da će Chelsea na ljeto sigurno krenuti po Modrića kojeg je pokušao dovesti i prije dvije godine, ali je Tottenham tada odbio 40 milijuna funti odštete. The Sun piše da će vlasnik ''bluesa'' Roman Abramovič ponuditi Realu 22 milijuna funti, te da je Modrić ponovno izbio u prvi plan nakon što je željeni Brazilac Taison iz Metalista umjesto na Stamford Bridge, otišao u Šahtar.

Sličnu priču donosi i Daily Express koji, doduše, spominje da će Chelsea ponuditi 25 milijuna funti odštete. Oba dnevnika tvrde da u redovima europskog prvaka Modrića vide kao dobru zamjenu za Franka Lamparda kojem na kraju ove sezone istječe ugovor. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider