Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Fergusonova 'tiha patnja'

Englezi ne odustaju: Modrić dolazi u Manchester United?!

Sir Alex Ferguson zasigurno je patio nakon što je Manchester United prošli tjedan izbačen iz Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ne samo jer je silno želio stići do još jednog naslova Lige prvaka prije penzije, već i zato što je preokret u utakmici donio Luka Modrić, njegova 'tiha patnja'.

Na taj ili sličan način već danima pišu britanski mediji, koji su odmah dan nakon utakmice počeli kotrljati priču o povratku Ronalda na Old Trafford, ali i o dolasku Luke Modrića.

Očito da engleski tabloidi ne mogu bez Modrića jer se ta priča jutros pojavila i u Daily Mailu. Naime, poznato je da je Sir Alex veliki ljubitelj 'omalenog veznjaka', kako ga naizvaju Englezi. Prati ga još od 2008., kada je stigao u Tottenham. Modrić je na visokoj listi želja Crvenih vragova bio prije dvije godine, kada je Ferguson tražio zamjenu za Paula Scholesa.

No, Škot nije imao živaca za nadmudrivanjem sa tvrdim gazdom Tottenhama, Danielom Levyem. S njim je već imao lošu povijest oko dovođenja Dimitra Berbatova 2008. godine.
To što je Modrić ovo ljeto potpisao za Real Madrid, na četriri godine, ne uzrujava Engleze.

''Omalenom se veznjaku ne žuri iz Reala, ali je prilikom prošlotjednog boravka u Manchesteru dao do znanja da bi vrlo rado u budućnosti igrao za United'', piše Daily Mail, ali naravno, ne navodi nikakav izvor.

Daily Mail kaže da će Paul Scholes predstojeće ljeto vjerojatno otići u mirovinu, te da je 27-godišnji Modrić još uvijek dovoljno mlad da ga Ferguson dovede kao njegovu zamjenu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider