Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A igraju drugu ligu?

Engleska u šoku: Kranjčarov klub na plaće potrošio više od Borussije!

Englesku sportsku javnost šokiralo je financijsko izvješće nogometnog drugoligaša Queens Park Rangersa za sezonu 2012/13...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pokazalo se da je QPR samo u prošloj sezoni, u kojoj je ispao iz Premierlige, nagomilao gubitak od 65.4 milijuna funti, a ukupni dug londonskog kluba je narastao na 177 milijuna funti! Još nevjerojatnije zvuči podatak da je QPR na plaće igrača potrošio čak 78 milijuna funti, više od Borussije Dortmund koja je u toj istoj sezoni igrala u finalu Lige prvaka!

Engleski mediji pišu da bi QPR mogao biti žestoko novčano kažnjen, a prijeti mu i zabrana dovođenja igrača dok dugove ne svede na razumnu mjeru. Dio medija navodi i da bi klub mogao tijekom ljetnog prijelaznog roka otpustiti veći broj igrača.

Podsjećamo, član QPR-a je i naš Niko Kranjčar, ali on je na Loftus Roadu samo na posudbi iz kijevskog Dinama s kojim ga ugovor veže do 2016. godine. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider