Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sad je 'Villas-Goas'

E sad je gotovo: Igrači mu okrenuli leđa, na pragu odlaska iz Chelseaja!

Portugalski trener Andre Villas-Boas gotovo sigurno neće još dugo izdržati na klupi londonskog Chelseaja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svi su mu okrenuli leđa: vlasnik Abramovič, javnost, navijači, a sada i sami nogometaši.

Engleski Sun piše o pobuni u svlačionici. Navodno, niti igrači više ne skrivaju da su nezadovoljni Portugalcem. Javno prizivaju promjenu na menadžerskoj klupi jer se "ovako dalje ne može". Rezultati su ispodprosječni, pa je tako Chelsea trenutačno tek peta momčad na ljestvici Premiershipa i jedino još može do četvrte pozicije koja vodi u kvalifikacije Lige prvaka.

Uskoro za klub kreću i dvije utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Napolija, a kakvo je trenutačno ozračje u momčadi, Chelsea definitivno niti tu nije u ulozi favorita.

''Villas-Boas je od starta bio na meti mnogih. Mi smo stali iza njega, rekli smo sami sebi, uz svog smo trenera do kraja godine. Uveo je promjene i nadali smo se da će se promjene pokazati dobre. No, dobar je rezultat daleko od nas i ne znamo koliko još možemo štititi njegova leđa'', prenio je stanje u svlačionici vratar Peter Čech.

''Mnogi se igrači već dulje vrijeme preispituju. Razmišljamo je li Villas-Boas stvarno pravi trener za nas. Nakon svega, imamo dojam da nije. Uostalom, netko mora odgovarati za loše rezultate, a svi znamo tko odgovara u 99 posto takvih slučajeva'', završio je češki vratar. (I.Š./TS)

Nastavi čitati

Nastavi čitati