Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na Toridinom kupu

Džeku žele Madrižani: S Ibrom ću odigrati jednu sezonu za Hajduk!

Prema napisima engleskih medija, bosansko-hercegovački nogometni reprezentativac Edin Džeko (27) velika je želja madridskog Atletica u ljetnom prijelaznom roku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Želja Atletica bio je i Sevillin napadač Alvaro Negredo, ali kako je on puno bliži transferu u City, gdje bi se priključio donedavnom suigraču iz andaluzijskog kluba Jesusu Navasu, te surađivao s trenerom kojeg jako cijeni Manuelom Pellegrinijem, odlučili su se orijentirati na Džeku.

"Rojiblancosi" su u potrazi za napadačem kojim će nadomjestiti Radamela Falcaa, a Džekino se ime prethodno povezivalo s potencijalnim transferom u Napoli, kao moguća zamjena u slučaju odlaska Edinsona Cavanija.

Pellegrini bi rado i zadržao Džeku, ali novcem od njegove prodaje čileanski bi stručnjak mogao kupiti željene igrače, prvenstveno Negreda i Pepea iz Real Madrida.

Džeko je ugovorno za City vezan do ljeta 2015., a Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 27 milijuna eura.

Džeko: S Ibričićom ću odigrati jednu sezonu za Hajduk

I dok ga veliki europski klubovi žele vidjeti u svojim redovima, Džeko se odmara na hrvatskom Jadranu. Nakon Dubrovnika, Džeko je posjetio Split, gdje je na poziv suigrača iz BIH reprezentacije i bivšeg veznjaka Hajduka Senijada Ibričića sudjelovao na Torcidina kupu.

„Karijeru ću sigurno završiti u Želji, ali obećajem da ću prije toga sa svojim prijateljem Ibričićem doći u Split i odigrati jednu sezonu u Hajduku“, kazao je Džeko, a prenosi Dalmacija News. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider