Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pun hvale za Edina

'Džeko je jedan od najbolja tri svjetska napadača'

Stokeov vratar Asmir Begović i napadača Manchester Cityja Edin Džeko proteklih su dana nastupali zajedno za reprezentaciju Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a u subotu će jedan na drugog u ogledu 4. kola Premiershipa…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U tom ogledu dvaju klubova koji su u prva tri kola engleskog prvenstva osvojili po 6 bodova, Stoke će biti domaćin na svom stadionu Britannia.

''Po mom mišljenju je Edin Džeko jedna od tri najbolje svjetske ''devetke'', uz Radamela Falcaa i Roberta Lewandowskog. U pitanju je napadač na kojeg ćemo sigurno morati jako dobro paziti'', započeo je Begović.

''Zadnji puta mi je zabio na Etihadu, ali prije toga sam mu branio neke šanse u ranijim utakmicama. Nadam se da mu neću dopustiti pogodak niti u subotu'', dodao je Begović, te je pohvalio i 24-godišnjeg napadača svoje momčadi Marka Arnautovića, koji je ovoga ljeta stigao u Stoke iz Werdera.

''Vrlo zanimljiv igrač, ja ga dobro znam jer sam gledao puno utakmica u Bundesligi zadnjih godina. Ukoliko uspijemo izvući ono najbolje od njega, on će se pokazati kao naše vrlo značajno pojačanje. On posjeduje neke sposobnosti koje bi mnogi poželjeli imati. Ja ga se sjećam još iz Twentea gdje se stvarno pokazao na sceni u velikom stilu, a onda i iz Intera, gdje ga je doveo Jose Mourinho. Već vam i to dovoljno govori kakav je to igrač'', zaključio je Begović. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider