Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Utakmica nije završena

Drogba prekinuo Bilićevu seriju, na stadionu nastao totalni kaos!

U nezavršenom derbiju petog kola turske nogometne lige prvak Galatasaray je kao gost na Olimpijskom stadionu u Istanbulu svladao domaći Bešiktaš hrvatskog trenera Slavena Bilića 2-1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pokvario je time legendarni turski trener Fatih Terim stopostotni učinak hrvatskog kolege, koji je u prvenstvo startao četirima pobjedama iz četiriju dvoboja. Odnio je time iskusniji Terim drugu veliku pobjedu u srazu s 45-godišnjim Splićaninom nakon sraza Hrvata i Turaka u četvrtfinalu Europskog prvenstva 2008. godine.

Iako je Bilićeva momčad povela pogotkom Portugalca Huga Almeide u 18. minuti, slavni je bjelokošćanski napadač Didier Drogba u 60. odnosno 72. minuti preokrenuo rezultat. Njegovim su pogocima kumovale katastrofalne individualne pogreške Bilićevih nogometaša, Kurtulusa odnosno Kavlaka.

Utakmica nije završena. Prekinuta je zbog invazije navijača domaće momčadi na travnjak.

Sve je započelo u drugoj minuti sudačke nadoknade, žestokim uklizavanjem Galatasarayeva brazilskog veznjaka Felipea Mela u domaćeg nogometaša. Premda je sudac Firat Aydinus odmah Melu pokazao crveni karton, ovaj je izgubio kontrolu i samo ga je prisebnost Didiera Drogbe sačuvala od nastavka obračuna sa suparnikom.

To je razbjesnilo navijače Bilićeve momčadi koji su započeli invaziju na travnjak, najprije kroz individualne pokušaje, a onda i masovno. U pokušaju napada na suparnički tabor sa sobom su prenosili stolice. Igrači su trkom pobjegli u svlačionice.

Utakmica je konačno prekinuta nakon što je semafor otkucao 105. minutu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider