Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Konačna odluka

Dortmund priopćio Lewandowskom gdje sigurno neće prijeći!

Predsjednik Borussije Dortmund Hans-Joachim Watzke otkrio je da Robert Lewandowski ovo ljeto neće prijeći u Bayern...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Očekivani prelazak poljskog napadača Roberta Lewandowskog iz Borussije Dortmund u Bayeern neće se dogoditi ovo ljeto. Odlučio je tako predsjednik ''crno-žutih'' Hans-Joachim Watzke.

Lewandowski (24) ima ugovor s Dortmunđanima do ljeta sljedeće godine. Očekivalo se da će ga Borussia pustiti u predstojećem prijelaznom roku kako dogodine ne bi ostala bez ikakve odštete, a njemački mediji već mjesecima tvrde da je poljski nogometaš već postigao dogovor s Bayernom.

No, Bavarci su već ''ukrali'' Borussiji Marija Götzea, pa su čelnici europskog doprvaka u strahu od reakcije navijača ako i Lewandowski ode u redove velikog rivala.

„Robert Lewandowski ovo ljeto neće prijeći u Bayern i to je konačna odluka! Već smo je priopćili Robertu i njegovim agentima“, potvrdio je Watzke u nedjelju navečer za Bild.

Ostalo je nejasno hoće li Borussia eventualno pustiti Lewandowskog u neki klub izvan Njemačke. Ostane li još jednu sezonu u Dortmundu, Poljak će iduće ljeto biti slobodan igrač i bez ikakvih će prepreka moći potpisati za Bayern. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider