Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gurnut je na margine

Donedavno ključni igrač Chelseaja, a sad otpisan: 'Žele me mentalno slomiti'

Francuski nogometaš Chelseaja Florent Malouda (32) javno je kritizirao svoj klub zbog načina na koji ga tretiraju od početka sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Malouda je još prošle sezone bio jedan od ključnih igrača momčadi koja je osvojila Ligu prvaka, a onda kad je uprava krenula u pomlađivanje, otpisan je, gurnut je na margine, na treniranje s mladom momčadi, te mu je rečeno da je slobodan potražiti novi klub.

Međutim, transfer se propustio realizirati, pa je Malouda ostao u Chelseaju i ostat će do lipnja kada mu ugovor istječe. Maloudino se tako ime ne nalazi na popisu od 25 igrača prijavljenih u Premierligi, a zabranjeno mu je čak i presvlačiti se zajedno sa prvom momčadi i trening-kompleksu u Cobhamu.

''Pokušavaju me slomiti mentalno. Detalje ću objasniti kada budem slobodan'', rekao je Malouda za dnevnik France-Guayane.

''Strategija im je da me prikažu kao igrača koji traži pozamašnu kompenzaciju. Ako ste isključeni na godinu dana, to je jako, jako dug period. Morate biti mentalno naoružani. A to se sve radi da bi me se slomilo mentalno, ali u stvarnosti me strašno motivira'', dodao je igrač koji je od dolaska na Stamford Bridge 2007. godine iz Lyona zabio 35 golova u 149 premierligaških nastupa.

Još prošle je sezone Malouda skupio 26 premierligaških i 9 nastupa u Ligi prvaka. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider