Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U izboru igrača

Dominacija Liverpoola i Chelseaja: Ovo je najbolja momčad Premierlige!

Udruga profesionalnih igrača (PFA) u Engleskoj i Walesu izabrala je najbolju premierligašku momčad u sezoni 2013/14. U njoj dominiraju igrači Liverpoola i Chelseaja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I jedni i drugi zastupljeni su s trojicom igrača. Po dva predstavnika imaju Manchester City i Southampton, dok je s jednim predstavnikom zastupljen Everton.

Na vratima u formaciji 4-4-2 nalazi se Chelseajev čuvar mreže Peter Čech koji je ove sezone sačuvao mrežu netaknutom u 16 navrata.

Obrambenu liniju čine Evertonov Seamus Coleman, Manchester Cityjev Vincent Kompany, Chelseajev Gary Cahill i Southamptonov Luke Shaw. U veznom redu svoja su mjesta zauzeli Eden Hazard (Chelsea), Yaya Toure (Manchester City), Steven Gerrard (Liverpool) i Adam Lallana (Southampton), dok je vrh napada rezerviran za Liverpoolov tandem Luis Suarez-Daniel Sturridge koji je ove sezone kombinirano zabio 50 golova. (TS)

Premierligaška momčad godine u izboru PFA-a:

Čech (Chelsea) - Coleman (Everton), Kompany (City), Cahill (Chelsea), Shaw (Southampton) - Hazard (Chelsea), Yaya Touré (City), Gerrard (Liverpool), Lallana (Southampton) - Suarez (Liverpool), Sturridge (Liverpool)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider