Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razlike nema, ali...

Dobio devet komada od Reala, ali tvrdi: Bayern je ipak bolji!

Jens Keller, trener njemačkog Bundesligaša Schalkea, posljednji je na svojoj koži osjetio snagu "kraljevskog kluba", Real Madrida, za koji ipak vjeruje da je za nijansu slabiji od Bayerna...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sa sveukupnim rezultatom 9-2 Real Madrid je izbacio Schalke u osmini finala Lige prvaka, a nedavno je Keller osjetio i kako je to igrati protiv aktualnog prvaka Europe, minhenskog Bayerna, kada je poražen s visokih 5-1. S obzirom da su Bayern i Real najveći kandidati za osvajanje Lige prvaka, novinari su ga zamolili da usporedi ove dvije momčadi.

''I Bayern i Real su veliki klubovi. Ali mislim da je Bayern za nijansu jači. Teško je igrati protiv momčadi koja tako dobro čuva posjed lopte i upravo zbog tog segmenta vjerujem da je Bayern bolji od Reala. No, nema prevelike razlike između njih'', rekao je Jens Keller, pa istaknuo najboljeg igrača "kraljevskog kluba".

''Cristiano Ronaldo nije postao najbolji nogometaš svijeta bez razloga. Njegove su kvalitete nevjerojatne. Vjerujem da smo ovom utakmicom, unatoč 1-3 porazu, vratili malo čast kluba nakon 1-6 pred našim navijačima'', zaključio je Schalkeov strateg.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider