Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I Ter Stegen pod upitnikom

Dnevnik blizak Barceloni tvrdi: Halilovićev transfer je zamrznut!

Španjolski dnevni list i portal El Mundo Deportivo tvrdi da su nakon FIFA-ine odluke da se Barcelonu suspendira za naredna dva prijelazna roka transferi Marc-Andrea ter Stegena i Alena Halilovića zamrznuti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Obojica su, prenosi spomenuti izvor, potpisali ugovore i prije otvaranja prijelaznog roka s katalonskim klubom, no kako je FIFA ovog utorka donijela odluku da se Barcelonu, zbog kršenja pravila u vezi dovođenja igrača mlađih od 18 godina, suspendira u naredna dva prijelazna roka, oba su ta transfera pod velikim znakom pitanja.

FIFA drakonskom kaznom šokirala Barcu: Transfer Halilovića doveden u pitanje?

Točnije, El Mundo Deportivo tvrdi da će odluku donijeti ponovno krovna nogometna organizacija, ali tek nakon što Barcelona uloži žalbu i tek nakon saslušanja njene strane priče. Rok za žalbu traje 90 dana.

Podsjetimo, FIFA je Barcelonu kaznila zbog nepravilnosti transfera u periodu između 2009. i 2013. godine, a navodno je riječ o desetorici mladih nogometaša. Španjolski mediji tvrde da je tu prije svega riječ o transferu dvojice Korejaca i nekoliko afričkih nogometaša, mlađih od 18 godina. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider