Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li trenutno broj 1?

Djevojčica se narugala Suarezu, on se nasmijao pa brutalno ponizio cijeli klub

Tottenham je dobio pet komada od Liverpoola, a u svim je golovima sudjelovao Luis Suarez.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrači su se rukovali prije utakmice, a jedna je djevojčica iz pratnje odbila pružiti ruku Luisu Suarezu te mu se narugala. Izgledalo je simpatično, pa se nasmijao i sam Suarez. No, što je nakon toga Urugvajac napravio Tottenhamu bilo je još simpatičnije.

Liverpool uništio Tottenham u gostima, novi šou Suareza!

Ne znamo je li ga motivirao potez male navijačice Spursa ili Luis Suarez jednostavno obožava ovu igru koju igra trenutno možda i najbolje na svijetu. Čovjek je utrpao dva komada i asistirao za tri. Ukupno 5:0 Liverpoola na White Hart Lineu za još jedno veliko poniženje navijača, igrača i čelnika Spursa.

17 golova u 11 kola nakon povratka

Luis Suarez zabio je nevjerojatnih 17 pogodaka u Premierligi u 11 kola koliko je odigrao nakon povratka su (pre)duge suspenzije koju su mu pomalo neopravdano oderali čelnici lige nakon ugriza Branislava Ivanovića. No, onda se vratio i oduševio cijeli svijet. Nitko, baš nitko trenutno nije u boljoj formi.

Zabio više nego polovica klubova Premierlige s pet utakmice manje

Urugvajac je u 11 kola zabio više golova nego cijeli Tottenham (15), Hull City (13), Aston Villa (16), West Ham (13), Stoke City (15), Norwich (15), Cardiff (12), Crystal Palace (11), Fulham (15) i Sunderland (12) koji su svi odigrali 16 kola.

Niti jedan gol iz penala

Treba reći kako Suarez od svih 17 pogodaka niti jedan nije zabio iz 11-erca te je upisao i četiri asistencije. Desnom nogom zabio je 11 golova, a po tri lijevom i glavom. Čovjek je jednostavno nezaustavljiv, a novi show u Londonu posebno je zanimljiv jer je Liverpool igrao oslabljen za najboljeg asistenta i kapetana Stevena Gerrarda.

Englezi u nevjerici gledaju čovjeka kojeg su prošlih sezona ismijavali zbog pokušaja iznuđivanja penala, rasizma i ispada bijesa. On se vratio još jači i bolji, a sigurni smo da ima još puno motiva pokazati im tko je tko na Svjetskom prvenstvu. Podsjetimo, Urugvaj i Engleska zajedno su u skupini s Italijom i Kostarikom. Kakav će to show tek biti...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider