Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
'Nisam glup da...'

Dinamo se oprašta od 'duge i mučne europske sezone': Imaju samo jednu želju

Dinamo se u četvrtak na Maksimiru protiv Ludogoreca oprašta od Europe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako god završilo, Dinamo će završiti na posljednjem, a Ludogorec na prvom mjestu u skupini B Europa lige.

"Bila je ovo duga i mučna europska sezona, želimo ju završiti pobjedom. Pet puta smo dosad najavljivali pobjedu, ali vjerujem da ćemo ovaj put na terenu to pokazati. Nemamo Addyja, umjesto njega igrat će Čalušić", najavio je na press konferenciji Zoran Mamić, sportski direktor i v.d. Modrih.

Prokomentirao je i moguću kaznu Josipu Šimuniću te bacanje rukavica Alena Halilovića na utakmici s Osijekom...

'Nisam glup da preko medija pričam o problemima u momčadi'

"Šimunić konkurira za prvi sastav i ne mislim da će kazna koju FIFA izriče u četvrtak utjecati na njegov nastup. Što se tiče Halilovića, postoji pravilnik kluba i svlačionice, ali nisam toliko glup da preko medija prebijam probleme unutar momčadi", poručio je Mamić, dodavši kako će protiv Ludogoreca igrati i Šimunić i Halilović.

S druge strane, nema Addyja, Pivarića, Antolića, Addyja...

Zoran Mamić još se osvrnuo i na pojačanja u zimskom prijelaznom roku: "Taravel je samo jedan od igrača koji nas zanimaju. Želimo se pojačati, ali nemamo u planu neki veliki šoping."

Ivo Pinto također je bio na press konferenciji: "Nismo napravili dobar posao u Europa ligi. Svejedno je hoćemo li na kraju osvojiti jedan ili četiri boda, ali zbog samopouzdanja je važno da pobijedimo i odigramo i treću dobru utakmicu zaredom", kazao je Dinamov desni bočni.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider