Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zapeo za oko Jurčiću

Dinamo doveo novo pojačanje iz Bundeslige!

Prema informacijama koje stižu iz Turske, Dinamo je dogovorio transfer Ferhana Hasanija, 22- godišnjeg krilnog igrača Wolfsburga i makedonske reprezentacije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hasani dolazi u Zagreb u petak i trebao bi potpisati ugovor s Dinamom na pet godina. Finacijska strana transfera za sada nije poznata.

„Radi se o 22-godišnjaku koji će sigurno itekako dobro doći našem treneru jer se radi o brzom i modernom krilu“, kazao je izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić, a prenosi službena web stranica Dinama.

Sada već bivši suigrač Ivice Olića i Ivan Perišića rodom je iz Tetova, a početkom 2012. iz makedonske Škendije prešao je u redove Wolfsburga gdje je ove sezone ostvario osam nastupa, odnosno 450 minuta igre i dvije asistencije.

Trener Dinama Krunoslav Jurčić ističe:
„Igra na krilu, može igrati na obje strane i igrač je koji baš igra uz liniju što nam nedostaje. Ja sam ga bolje upoznao kada sam radio u stožeru reprezentacije i snimao Makedoniju te mi je već tada zapeo za oko tako da nismo previše razmišljali kada se otvorila opcija da nam se priključi u Dinamu“, kazao je Jurčić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider