Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neće dovoditi napadača

Dijamant briljira: 'Imam Džeku, ne treba mi Lewandowski'

Menadžer Manchester Cityja Manuel Pellegrini poručio je kako ima veliko povjerenje u bosansko-hercegovačkog napadača Edina Džeku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši nogometaš Wolfsburga bio je jedini strijelac u pobjedi (1:0) protiv Sunderlanda u finalu turnira koji je subotu završio u Hong Kongu.

>> Džeko fantastično zabio iz voleja pa se osramotio kod penala

Prije toga je zabio i u polufinalu protiv izabrane vrste Južne Kine što je bilo dovoljno za dobro raspoloženje čileanskog stručnjaka.

"Imam veliko povjerenje u Džeku, ne samo zbog njegova nastupa u Hong Kongu. Svi su govorili prije moga dolaska da će City ovo ljeto dovesti Edinsona Cavanija ili Roberta Lewandowskog. No, ja sam cijelo vrijeme vjerovao Džeki koji sada igra baš onako kako želim. Siguran sam da će nastaviti napredovati", pohvalio je Pellegrini 27-godišnjeg Bosanca.

Cavani je otišao iz Napolija u PSG, Lewandowskom iduće ljeto istječe ugovor, ali nakon ovih riječi Pellegrinija teško da će Građani krenuti u angažman Poljaka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider