Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Očajnički potez

Diego Costa u tajnosti stigao u Beograd: Napadač Atletica traži čudo!

Ozlijeđeni napadač Atletico Madrida Diego Costa jučer je privatnim zrakoplovom u tajnosti otputovao u Beograd, javljaju španjolski mediji…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Costa se uputio u kliniku kod doktorice Marijane Kovačević kako bi pokušao zaliječiti ozljedu mišića do finalne utakmice Lige prvaka s Real Madridom koja je na rasporedu 24. svibnja u Lisabonu.

Srpska specijalistkinja alternativne medicine koristi inovativne metode u tretiranju ozlijeđenih sportaša poput konjske posteljice.

„Doktorka Marijana“ u posljednjih nekoliko godina stekla je reputaciju prave „čudotvorke“ koja je u rekordnom vremenu izliječila mnoge sportaše, a među njima i nogometne zvijezde poput Robina van Persieja i Franka Lamparda.

Kod „srpske iscjeliteljice“ svojevremeno su pomoć potražili i poznati hrvatski reprezentativci Darijo Srna i Ivica Olića te brojni srpski nogometaši.

Napadač Atletica obnovio je ozljedu mišića u posljednjem kolu Primere kada je u ranoj fazi utakmice s Barcelonom napustio travnjak Camp Noua s bolnom grimasom na licu. Nakon detaljnog liječničkog pregleda, Atleticovi stručnjaci zaključili su kako je potrebno pravo čudo da se Costa oporavi do finala s Realom.

U pokušaju da ipak nastupi u velikom finalu Costa je povukao očajnički potez i odlučio se posjetiti od strane konvencionalnih liječnika osporavanu "doktorku" koja neće imati previše vremena da napravi čudo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider