Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Posao dogovoren

Na pomolu senzacionalna razmjena dvaju velikana

Ovih dana navodno intenzivno pregovaraju čelnici Chelseaja i madridskog Atletica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski mediji prvi su objavili, a potom su ih slijedili i neki otočki mediji. No, uskoro su uslijedili i demantiji...

Kako god, navodno ovih dana intenzivno pregovaraju čelnici Chelseaja i madridskog Atletica. Londonski klub cijelu sezonu ima problema s napadačima i jedna od opcija koju su imali u Chelseaju jest dovođenje sjajnog Diega Coste, prvog strijelca Atletica, koji je ove sezone već postigao 19 pogodaka u španjolskoj Primeri.

Po prvim objavama posao je dogovoren, što bi značilo da će Diego Costa karijeru nastaviti u Chelseaju, no Abrambovičev klub u suprotnom smjeru šalje sjajnog belgijskog vratara Thibauta Courtoisa, koji kao član Chelseaja već sezonama fenomenalno brani u Atleticu na posudbi.

Uza sve to bi Chelsea prema Madridu trebao poslati i pozamašnu milijunsku svotu, ali cijela priča i dalje nije dobila potvrdu od strane niti jednog kluba. Već bi idući dani trebali odgovoriti je li posao uistinu obavljen ili... (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider