Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan bod u tri kola

Di Natale sredio Inter, Stramaccioni napao suce!

Nogometaši Udinesea pobijedili su na svom Friuliju Inter s 3-0 u ogledu 19. kola talijanskog nogometnog prvenstva…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U zadnje tri runde Inter je osvojio samo jedan bod, a u zadnjih 8 kola upisao je tek dvije pobjede. S Udineseom je sasvim drukčija situacija, jer je u zadnjih pet nastupa u Seriji A upisao tri pobjede i dva remija.

Marko Livaja nije zaigrao za momčad Intera koja je u Udinama dominirala prvih pola sata utakmice i propustila nekoliko dobrih prilika. Klubu iz Milana presudio je sjajni 35-godišnji Antonio Di Natale, koji je zabio dva gola na utakmici, u 63. i 79. minuti. Stigao je do brojke od 12 golova u prvenstvu ove sezone. Za domaćine je zabio u Luis Muriel u 79. minuti.


Udinese VS. Inter 3-0 All Goals | ourmatches.net by Ourmatches

Inter je od 65. minute igrao bez isključenog brazilskog braniča Juana Jesusa.

Stramaccioni: Mislim da sam opravdano protestirao kod sudaca

Inter je tako nastavio tamo gdje je stao prije kratke zimske stanke. Naime, Inter nije dobio niti posljednje dvije prvenstvene utakmice u prosincu - prvo je poražen kod Lazija u Rimu s 1-0, a potom je doma protiv Genoe odigrao samo 1-1.

"Ovaj rezultat definitivno nije odraz onoga što se događalo na travnjaku. Nismo zaslužili izgubiti, a kamoli s ovako visokim rezultatom. No, i ovakvi su dani mogući u nogometu, a nama se, eto, danas dogodio takav dan", rekao je trener Intera Andrea Stramaccioni koji je bio silno ljut na suce tijekom utakmice, ali i nakon ogleda.

"Mislim da sam opravdano protestirao kod sudaca za vrijeme utakmice. Bilo je zbilja mnogo odluka koje su redom odlazile na našu štetu. Neke su i direktno utjecale na rezultat. Bio sam ljut, jer sam dobio dojam da sudac ne radi kvalitetno svoj dio posla."

Inače, Inter je igrao s igračem manje u ovom ogledu od 65. minute kada je isključen Juan Jesus. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider