Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bravo 'majstore'

Di Canio: Ferguson me dva puta zvao u United, ali sam ga opsovao

Paolo Di Canio, nekadašnji kontroverzni talijanski nogometaš, a danas trener Sunderlanda, ispričao je engleskim novinarima svoja dva zanimljiva razgovora s Alexom Fergusonom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok je tada 31-godišnji Di Canio igrao za West Ham, legendarni Ferguson, koji je prije nekoliko dana obznanio odlazak u mirovinu, je poželio imati Talijana u svojoj momčadi, u Manchester Unitedu.

Di Canio, kada danas prepričava tu situaciju, kaže kako mu je bilo nepojmljivo da bi ga Ferguson zvao, i to dva puta, te tražio njegov dolazak na Old Trafford. Di Canio je, kaže, bio uvjeren da ga pritom zezaju njegovi prijatelji iz Italije.

''Zvao me Ferguson dva dana zaredom. Stvarno sam bio uvjeren da to nije on, bio sam uvjeren da me zezaju moji prijatelji. Što sam napravio? Opsovao sam ga i spustio mu slušalicu'', rekao je Di Canio i dodao:

''Zvao me i drugi put, te je rekao da je on stvarno Alex i da je ovo ozbiljno. Što sam tada napravio? Pa, opet sam ga opsovao'', prepričao je Di Canio i priznao da mu je dan danas itekako žao što je sve ispao nesporazum, jer bi dolazak u United bila njegova "kruna karijere".

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider