Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opet pobjegli Romi

Derbi d'Italia jednosmjerna ulica: Juve lakoćom riješio Inter

Nogometaši Juventusa vrlo lako su ostvarili novu pobjedu u talijanskoj Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbi utakmici 22. kola Juve je u derbiju d'Italija doma svladao Inter 3:1. Talijanski je prvak tako nastavio savršeni niz ove sezone na domaćem terenu. Ima 11 pobjeda u isto toliko utakmica, te razliku pogodaka 33:7. Inter je, pak, petu utakmicu bez pobjede u prvenstvu (dva remija i tri poraza), a uz to na tri od tih pet utakmica nije zabio niti pogodak.

Ovaj put jest, i to Rolando u 72. minuti, ali bio je to počasni na ovom ogledu, jer su prije toga visoko vodstvo Juventusu osigurali Lichsteiner (16.), Chiellini (47.) i Vidal (56.). Juventusovi napadači su, dakle, uzeli pauzu u ovih 90 minuta, ali klub to uopće nije skupo platio, kao što nije niti osjetio neigranje suspendiranog Gigija Buffona.

Također, Juventus se na pravi način osvetio Interu za prošlosezonski poraz. Inter je, podsjetimo, prošle sezone slavio u Torinu s 3:1, ali je ovaj put izgubio istim rezultatom.

Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić je u dresu Intera igrao do 66. minute.

Serie A, 22. kolo:

Juventus - Inter 3:1 (Lichsteiner 16, Chiellini 47, Vidal 56 / Rolando 72)

Redoslijed: 1. Juventus 59, 2. Roma 50 (-1), 3. Napoli 44, 4. Fiorentina 41, 5. Verona 35, 6. Inter 33, 7. Torino 33, 8. Parma 32 (-1)…
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider