Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neočekivan poraz

Debakl Bayerna u jakom sastavu na Guardiolin rođendan: Igrao i Mandžo

Bayern je izgubio od Salzburg 3:0 u prijateljskoj utakmici na Red Bull Areni...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neočekivano težak poraz doživjeli su nogometaši Bayerna u generalnoj probi pred nastavak bundesligaške sezone. Salzburg je slavio u prijateljskoj utakmici na svojoj Red Bull Areni s čak 3-0.

Istina je da je Pep Guardiola na svoj 43. rođendan izveo na teren šarenu postavu, ali i dalje vrlo jaku. Od prve su minute na travnjaku bili Neuer, Dante, Boateng, Alaba, Alcantara, Kroos, Götze i Müller, a od starta drugog poluvremena je zaigrao i naš Mario Mandžukić.

Salzburg je sva tri gola zabio već u prvom poluvremenu, a strijelci su bili Sadio Mane, Jonathan Soriano iz penala, te Robert Žulj, veznjak hrvatskog porijekla koji je ove zime prešao u Salzburg iz Rieda. U nastavku su europski prvaci pokušali nadoknaditi zaostatak, ali im to nije pošlo za rukom, štoviše umalo su primili i četvrti gol, ali je Manuel Neuer uspio obraniti jedanaesterac Kevinu Kamplu.

Natjecanje u Bundesligi se nastavlja sljedeći vikend, a Bayern će već u petak gostovati kod Borussije Mönchengladbach. (TS) 

Prijateljske utakmice:

Salzburg - Bayern 3-0

Kaiserslautern - Borussia D. 1-3

HSV - Basel 4-2

Köln - Schalke 2-1

Bochum - Borussia M. 0-2

Šahtar - Brøndby 1-0

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider