Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Budućnost Intera

De Laurentis 'smirio' Radoševića, Zanetti hvali Kovačića

Samo nekoliko dana nakon što ga se trener Napolija Walter Mazzarri kritički dotaknuo na press-konferenciji, hrvatskom je nogometašu Josipu Radoševiću predsjednik kluba Aurelio De Laurentiis ponudio riječi utjehe...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, u srijedu je mladi hrvatski veznjak proslavio 19. rođendan, koji mu je De Laurentiis čestitao putem Twittera.

"Danas Josip Radošević slavi 19 godina. Čestitam Josipe, jako sam sretan načinom na koji si se uklopio u našu obitelj."

Podsjećamo, trenera Mazzarrija je ranije na press-konferenciji iznerviralo pitanje zašto više Radoševiću, u siječnju pristiglom iz Hajduka, konačno ne da priliku da zaigra u prvoj momčadi.

''Ne znam gdje bih ga postavio da igra, a uostalom prije njega prednost ima Donadel. Postoji određena hijerarhija koja se mora poštivati.''

No zato se salvama pohvala koje se slijevaju na račun hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića zbog njegovih predstava u Interu, pridružio i Argentinac Javier Zanetti, kapetan kluba koji će u kolovozu napuniti 40 godina.

''Kovačić je vrlo jak. Mislim da je to mladić na kojeg se moramo puno usredotočiti u budućnosti. U našoj momčadi trebao bi se osjećati ugodno i pokazati sve svoje vještine. Mislim da je Mateo Interova budućnost'', izjavio je Zanetti, nakon što je njegova momčad u srijedu u talijanskom prvenstvu slavila kod Sampdorije s 2-0.

Oba pogotka u tom ogledu postigao je Argentinac Rodrigo Palacio. Kovačić je odigrao svih 90 minuta za svoju momčad.

''Sretan sam što sam ovdje, ali i dalje se moram prilagoditi kako treba i mogu još puno bolje'', prenosi Kovačićeve riječi Football-Italia.

''Moram nastaviti raditi naporno i pokušavati popraviti svoju igru.''

Po siječanjskom transferu u Inter iz zagrebačkog Dinama Kovačić je skupio 5 nastupa u Serie A i 4 u Europa ligi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider