Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ovo je sjajan klub'

Bivši hrvatski reprezentativac potpisao za Bayer Leverkusen

Hrvatski vratar Dario Krešić (30) potpisao je u petak dvogodišnji ugovor s Bayer Leverkusenom, potvrdio je njemački klub...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Krešić je u siječnju prešao iz moskovskog Lokomotiva u Mainz u kojem, međutim, nije odigrao nijednu utakmicu. Budući da mu je ugovor istekao sa završetkom sezone, bez odštete je prešao u Bayer Leverkusen u kojem će biti zamjena Berndu Lenu (22).

"U Krešiću smo dobili iskusnog drugog vratara koji će se odlično nadopunjavati s našim brojem jedan Berndom Lenom", naglasio je sportski direktor ''apotekara'' Rudi Völler.

Krešić je nogometnu karijeru počeo u Hrvatskom dragovoljcu, potom je u Njemačkoj bio član druge momčadi Stuttgarta i Eintrachta iz Triera, po tri sezone je branio za grčke klubove Panionios i PAOK, a u ljeto 2012. je prešao u Lokomotiv. Za seniorsku hrvatsku reprezentaciju je upisao jedan nastup.

"Bayer je sjajan klub koji posljednjih godina redovito igra u međunarodnim natjecanjima. Veliki mi je izazov biti u mogućnosti pomoći klubu da ostvari svoje ciljeve", rekao je Krešić koji će s ''apotekarima'' imati priliku zaigrati i u Ligi prvaka. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider