Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bizarno

Dao prvi gol u životu, napravio salto od sreće i – ozlijedio se!

U srijedu su nogometaši Internacionala iz Porto Alegrea pobijedili Americu Mineiro 3-1 u prvoj utakmici posljednje preliminarne faze Brazilskog kupa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su gosti dobili prvo poluvrijeme 1-0, Andres D'Alessandro i Diego Forlan preokrenuli su rezultat pogocima u 66. i 69. minuti. U 89. je minuti konačan rezultat svojim premijernim pogotkom u seniorskoj momčadi Internacionala postavio 19-godišnji talentirani napadač Roque Junior Maurides.

Razveselilo ga je to u tolikoj mjeri da je veliki događaj odlučio dostojno proslaviti: izveo je najprije zvijezdu, nakon čega i salto unatrag.

Desna mu je noga pri doskoku, na njegovu veliku nesreću, otišla preširoko te je stradalo koljeno. Nesretni se mladić počeo previjati od bolova na travnjaku, te je očajan odnesen s travnjaka na nosilima.

Klupski liječnik nakon utakmice izvijestio je javnost da ozljeda ipak nije teška koliko je izgledala, te da Maurides i neće tako dugo izbivati s travnjaka.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider