Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliko pojačanje za...

Danas pada velika odluka: Koga će izabrati brazilski čarobnjak?

Brazilski majstor Willian stiže u Premier ligu, samo se još ne zna gdje točno.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Raspadom Anžija koji prodaje svoje najveće zvijezde tržište je obogaćena za nekoliko odličnih nogometaša.

Vlasnik kluba Sulejman Kerimov odlučio je rezati godišnji klupski budžet sa 180 na 50-70 milijuna dolara, a moskovski je Dinamo već iskoristio takvu situaciju, te svoje redove pojačao Igorom Denisovom, Jurijem Žirkovom i Aleksandrom Kokorinom.

No, dva najveća imena još su tamo. Samuel Eto'o i Willian. Legendarni Kamerunac važe ponude Intera i Chelseaja, dok je Willian bio na pragu dolaska u Liverpool. Bilo bi zbilja veliko pojačanje za Redse, no u utrku se uključio i Tottenham.

Engleski mediji špekuliraju kako bi veliku odluku bivša zvijezda Šahtara mogla donijeti danas. Brazilcu je dosta istoka, pa je odbio transfer u Zenit koji je se s Anžijem već dogovorio za cijenu od 40 milijuna eura.

Nagađa se kako Liverpool i Tottenham nude 35 milijuna eura, pitanje je samo tko će Brazilcu ponuditi bolju plaću. Liverpool je favorit engleskih medija, ali pišu kako je Williana možda zagolicao mogući život u Londonu i igranje pod vodstvom AVB-a.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider