Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Životna priča

Danas je ponajbolji golgeter Premierlige, a nekoć je jedva preživljavao

Danas je jedan od najcjenjenijih napadača engleske Premijerne lige, zarađuje 40.000 funta tjedno u Newcastleu, za njega se zanima Chelsea. Budućnost izgleda ružičasta za senegalskog napadača Dembu Ba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Međutim, bez obzira na sve milijune koje zaradi do kraja karijere, on nikad neće zaboraviti same početke, kad je tek stigao u Europu i pokušao se probiti na velikoj sceni.

>> Chelsea prodao napadača Liverpoolu, pa našao još bolju zamjenu!

"Bili smo na probi u Barnsleyu i nismo prošli. Imali smo plaćen hotel, no kad smo se htjeli odjaviti, doznali smo da nam hrana nije plaćena, a nitko nije imao novca da plati račun. Nazvali smo agenta koji nam je poslao 500 funti da podmirimo dug. Tih sam dana, zajedno s prijateljima nogometašima, živio samo na čipsu i vodi", otkriva Demba Ba i dodaje:

"Znalo se dogoditi i da smo, kako bismo uštedjeli, nekad uzimali sobu za dvije osobe i onda u njoj spavali nas četvorica-petorica... Ali, nije nam bilo teško. Nije bitno koliko imaš, nego da uživaš s ljudima s kojima si okružen." (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider