Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zasad 140 milijuna eura

'Daleko smo od PSG-a': Monaco kreće po još pojačanja!

Trener nogometaša Monaca Claudio Ranieri inzistira kako klupski posao u ljetnom prijelaznom roku još nije dovršen, posebice u svjetlu cilja plasmana u Ligu prvaka u sezoni 2014/15.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Povratnik u elitno društvo francuskog nogometa dosad je već uoči početka nove sezone svom rosteru pridodao sedam novih igrača, među kojima i Radamela Falcaa, Ricarda Carvalha, Jamesa Rodrigueza i Joaa Moutinha, ali Ranieri kaže da tu nemaju namjeru stati.

"Klupski cilj je završiti među prva tri, ali momčadi nam još nešto nedostaje. Nedostaju nam neki igrači koji bi zaista nešto posebno dodali. Momčad se već jako promijenila u usporedbi s prošlom godinom i postala je puno jača, ali nismo još kompletni", rekao je Ranieri za Corriere dello Sport.

"I dalje smo daleko u usporedbi sa PSG-ovom razinom, iako mi je jasno da će ljudi vidjeti Le Championnat kao bitku između nas i njih. Imamo ambicioznog predsjednika i puno novca", dodao je talijanski stručnjak.

Monaco, koji je na pojačanja uoči ove sezone potrošio 140 milijuna eura, je kroz povijest osvojio sedam naslova francuskog prvaka, a posljednji 2000. godine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider