Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez dlake na jeziku

'Da je Barca prva momčad koju sam vidio kao dijete, otišao bih igrati tenis'

Slikovito je svoj stav prema igri nogometaša Arsenala i njihovom menadžeru Arseneu Wengeru opisao osebujni trener Borussije Dortmund Jürgen Klopp…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Crno-žuti su u prošlom kolu Lige prvaka svladali Arsenala (2-1) na njegovom Emiratesu, a dvije će se momčadi ponovno sudariti ovaj tjedan na Westfalenu, u sklopu 4. kola skupine F. Uoči dvoboja, Klopp je izrazio poštovanje prema suparničkom treneru.

"On je stvarno nešto posebno. Volim ga. On je Sir za mene. Sir Arsene Wenger."

Priznao je Klopp i da cijeni igru Arsenala, ali i da to nije stil koji on preferira.

"Mislim da Wenger voli visoki posjed lopte, nadigravanje, pasove. Arsenal je poput orkestra, ali to je tiha glazba, zar ne? A ja više volim heavy metal. Želim da je uvijek glasno! Želim da se čuje: booooom", našalio se Klopp za Guardian.

Bez dlake na jeziku, trener ''crno-žutih'' je komentirao i igru Barcelone.

"Da je sadašnja Barcelonina momčad sa svojom smirenom igrom i pobjedama 5-0, 6-0, bila prva koju sam vidio kao četverogodišnjak, igrao bih tenis. Žao mi je, ali to nije za mene. Ja preferiram borbeni nogomet. Arsenal igra gotovo savršeni nogomet, ali ne osvaja naslove. A tko ih osvaja? Chelsea koji igra drugačiji nogomet. Volim filozofiju Arsenea Wengera, ali ja sam drugačiji tip", zaključio je Klopp. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider