Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što se to kuha...

Čudna odluka Reala: Ronaldo na popisu a ne smije igrati!?

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti uvrstio je Cristiana Ronalda na popis igrača za utakmicu protiv Elchea u 25. kolu Primere. Ne bi to bilo čudno da portugalski nogometaš i dalje nije pod suspenzijom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ronaldo je dvoboju protiv Athletic Bilbaa u 23. prvenstvenom kolu dobio izravan crveni karton nakon konflikta s Carlosom Gurpeguijem i Anderom Iturraspeom. Španjolski nogometni savez (RFEF) ga je kaznio s tri utakmice suspenzije na što se Real žalio.

Žalbena komisija RFEF-a je odbacila prigovor, ali u Realu nisu stali na tome, već su otišli sa žalbom na višu instancu - Španjolsku sportsku disciplinsku komisiju. Iako je Ronaldo u međuvremenu već odradio dvije utakmice suspenzije, Ancelotti se nada da će presuda Španjolske sportske disciplinske komisije doći prije subotnjeg dvoboja protiv Elchea. Dogodi li se to i bude li kazna smanjena, aktualni osvajač Zlatne lopte bi mogao zaigrati na Santiago Bernabeuu.

"Moramo čekati odluku komisije, ali nadam se da će moći igrati. Mislim da nije logično da tako dugo čekamo odluku. Nadam se da ćemo je saznati prije moga subotnjeg sastanka s igračima. Nevjerojatno je da je Cristiano suspendiran na tri utakmice. Stavio sam ga na popis i vjerujem da će zaigrati. Nadam se samo da se komisija neće sastati nakon utakmice protiv Elchea jer će tada biti kasno", istaknuo je Ancelotti. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider