Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Briljirali Begović i Mignolet

Čudesne obrane otvorile Premier ligu: Važna pobjeda Liverpoola!

Liverpool i Stoke City otvorili su na kultnom Anfieldu novu sezonu Premier lige.

Važnu je pobjedu upisao Liverpool u prvoj utakmici nove sezone Premier lige. Na Anfieldu je pao Stoke City golom Daniela Sturridgea u 37. minuti.

Čudesan je bio vratar gostiju Asmir Begović koji je obranio skoro sve što je mogao. Imao je Begović deset obrana, više nego u ijednoj utakmici prošle sezone.

S druge strane, novi vratar Redsa, Belgijanac Mignolet obranio je 11-erac Waltersu i odbijanac Jonesu u 89. minuti i tako postao heroj u svom debiju.

Tresao se i dva puta okvir vratiju gostujuće momčadi, imao je Liverpool još barem tri-četiri sjajne šanse, ali je na kraju Stokeu presudio tek Sturridge.

Liverpool je imao čak 26 udaraca prema golu, od toga 11 u okvir. Domaćin je igrom pregazio uvijek tvrde goste koje od ove sezone vodi Mark Hughes.

Spomenimo i kako je na tribinama Anfielda bio Luis Suarez, Urugvajac koji zbog suspenzije od prošle sezone nema pravo igranja. No, još je uvijek upitno hoće li Suarez uopće ostati u klubu ili će karijeru nastaviti negdje drugdje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider