Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stao na gol

Čudesan oporavak: Šest utakmica suspenzije za potez 'majstora'

Celsinho, branič brazilskog Bangua, dobio je šest utakmica suspenzije zbog ulaska na teren bez dopuštenja suca u ogledu protiv Duque de Caxiasa, u kojem je svojoj momčadi spasio jedan bod…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Celsinho je iza gol-crte primao tretman fizioterapeuta zbog grčeva. Vratar njegove momčadi poigravao se s loptom i izgubio je izvan kaznenog prostora. Lopta je stigla do jednog igrača suparničke momčadi, koji je zapucao s ruba kaznenog prostora prema golu koji je trebao biti prazan.

Kada je vidio što se događa, Banguov branič se brže-bolje pridigao s travnjaka, pojurio na teren i očistio loptu s gol-crte. Sudac je Celcinhu pokazao crveni karton i dosudio indirekt za suparničku momčad iz kojeg se ništa nije izrodilo.

Utakmica je završila 2-2, pa se u tom trenutku činilo da je Celcinhov potez bio vrijedan za njegov klub. No, taj bod koji je spasio koštao ga je suspenzije od šest utakmica…
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider