Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neymar je stigao

Cruyff najavio senzaciju: Barca bi mogla prodati Messija!

Johan Cruyff, legendarni nizozemski nogometaš i kako mnogi tvrde tvorac sadašnjeg izgleda Barcelone, smatra da bi katalonski gigant nakon potpisivanja Brazilca Neymara mogao razmotriti mogućnost prodaje Lionela Messija…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je ranije ovog mjeseca dovela Neymara iz Santosa u transferu vrijednom 57 milijuna eura.

„S Neymarom u momčadi, da sam na mjestu čelnika Barcelone, počeo bih planirati Messijevu prodaju. Neki će se složiti sa mnom, neki neće. Ali, Neymarov dolazak mogao bi kreirati probleme. Uzmite, na primjer, slobodne udarce. Neymar ih jako dobro izvodi, a Messi je dokazao kakav je majstor u tome. Tko će ih sada izvoditi? Ili, činjenica da su Neymar i Barcelona vezani s Nikeom, a Messi s Adidasom. To su situacije koje bi mogle donijeti probleme“, veli legenda Barcelone.„Govorimo o momčadi, njezinim igračima i onome što ih okružuje, puno je tu različitih stvari u pitanju. Zbog toga je teško voditi momčad s mnoštvom vrhunskih igrača. Neymar je talentiran, ali tek trebamo vidjeti kako će se uklopiti u momčad. Ja ne bih preuzeo taj rizik njegovog dovođenja“, rekao je Cruyff. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider