Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želi postati prvak svijeta

Ronaldo: Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena

Ponajbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo otkrio je u razgovoru za madridski dnevnik Marcu da bi osvajanje Europskog i Svjetskog prvenstva s Portugalom bila kruna njegove karijere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo primio je u ponedjeljak u Lisabonu najviše državno odlikovanje Portugala - Red princa Henrika. U intervjuu nakon ceremonije je otkrio kako ima velike planove s reprezentacijom narednog ljeta, ali i za dvije godine.

''Osvajanje svjetskog naslova bi bila kruna karijere. Nadam se da s Portugalom mogu biti i prvak Europe. U Brazilu je najbitnije proći skupinu, a onda je sve moguće'', rekao je portugalski nogometaš, koji je nedavno ponio drugu titulu najboljeg nogometaša svijeta – Ballon d'Or.

''Moj je cilj osvajanje individualnih i momčadskih nagrada. Želim ući u povijesne nogometne knjige kao jedan od najvećih igrača svih vremena. Nogomet je moj život, moja strast, moja profesija. Želim nastaviti igrati što dulje jer se još uvijek osjećam jako mlado'', rekao je Cristiano Ronaldo. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider