Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traži se zamjena za Valdesa

Sjajni vratar ne dolazi u Barcu: 'Važna su mu samo dva kluba'

Otac belgijskog vratara Thibauta Courtoisa demantirao je da bi njegov sin karijeru mogao nastaviti u Barceloni koja traži zamjenu za Victora Valdesa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poznato je da Valdes na kraju ove sezone napušta Camp Nou, a već dulje vrijeme traju nagađanja koga će na njegovo mjesto dovesti aktualni španjolski nogometni prvak. Spominjao se u tom kontekstu i Courtois (21) koji brani u madridskom Atleticu kao posuđeni igrač Chelseaja. Zadnjih je dana ipak u španjolski medijima prevladala priča da će Katalonci krenuti po 21-godišnjeg golmana Borussije Mönchengladbach Marc-Andrea ter Stegena.

''Thibaut nije razočaran što se Barcelona odlučila za Ter Stegena. Barça nikada nije ni bila njegova opcija. Thibaut je na posudbi do lipnja i važna su mu samo dva kluba - Atletico i Chelsea. Jasno je da će o svojoj budućnosti najprije razgovarati s Chelseajem, a jedina mu je želja da iduće sezone bude prvi vratar, gdje god igrao'', rekao je Thierry Courtois za Het Nieuwsblad. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider