Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema ugovor s Mamićem

Ćorluka otkrio što je 'slomilo' Redknappa da ga pusti u Bayer!

Hrvatski branič preporođen je nakon prelaska iz Tottenhama među apotekare...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon završene utakmice protiv Stuttgarta, u kojoj je solidno odradio 90 minuta debija u Bundesligi, hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka otkrio je kakav je bio rastanak s Harryem Redknappom u Londonu...

"U prvi trenutak nije htio ni čuti za mogućnost da odem. Rekao je da mu trebam jednako kao i svi igrači. Dan prije odlaska zvao sam ga i zamolio da me pusti u Bayer. Rekao sam mu da je to jako bitno za moju karijeru kao i za moj nastup na Euru za Hrvatsku. Nakon tog je razgovora popustio."

Neobično pričljivi Ćorluka odgovorio je na pitanje tko mu je menadžer te koja ga je agencija zastupala u sklapanju posla s Bayerom?

"Nemam menadžera."

Postavilo se logično pitanje ima li možda onda privatni ugovor sa Zdravkom Mamićem poput njegovih suigrača iz reprezentacije Eduarda, Modrića...

"Nemam nikakav ugovor, ali imam odlično mišljenje o gospodinu Zdravku Mamiću, njegovu sinu Mariju i bratu Zoranu."

A je li možda Zoran Mamić, koji je igrao ranije u Bayeru, pomogao nekim savjetom ili na neki drugi način dok se lomio o dolasku u Bayer.

"Čuo sam da je Zoran mom sadašnjem klubu rekao puno lijepih riječi o meni. A i meni je rekao sve najbolje o Bayeru, tako da mi je na taj način pomogao. Ja mu na svemu tome i ovom prilikom zahvaljujem", rekao je Ćorluka, koji je podsjetimo, u Bayer Leverkusen stigao na posudbu do kraja sezone, a na ljeto će ovaj bundesligaš imati pravo otkupa ugovora hrvatskog reprezentativca. (M.I./Agencija VLM)

Nastavi čitati

Nastavi čitati