Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Klub njegovih snova

City i Mancini odahnuli: Balotelli u Milanu i to za manju plaću!

Talijanski nogometni vice-prvak Milan objavio je u službenom priopćenju za medije da je dogovoren tranfer Marija Balotellija iz Manchester Cityja, te da će napadač u srijedu biti podvrgnut liječničkom pregledu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Klubovi su se dogovorili. Sutra (srijeda) će Mario obaviti liječnički pregled, a nakon toga potpisati ugovor do ljeta 2017. godine", stoji između ostaloga u priopćenju.

U 20 milijuna eura vrijednom transferu talijanski napadač se vratio u Serie A nakon tri godine provedene u Premier ligi. Toliko je htio otići da je pristao na smanjenje plaće s 5,6 milijuna eura na četiri plus bonusi, navodi Gazzetta dello Sport.

>> Urinirao po Balotellijevom skupocjenom Bentleyju, pa 'umro od srama' jer ima 'malog'

Balotelli bi po ugovoru u Milanu trebao ostati do lipnja 2017. godine, no vidjet ćemo koliko će izdržati sam Balotelli, a koliko Milan. Recimo i da se putem službene internetske stranice talijanskog kluba već može kupiti Balotellijev dres za 39 eura.

Roberto Mancini imao je i previše strpljenja s očito još uvijek nezrelim Balotellijem, no vjerujemo kako i on odahnuo. Nakon sjajnog Eura, Mario je ove sezone u 14 utakmica postigao tek jedan gol u Premier ligi, a njegov težak karakter nije pomogao u možebitnom ostanku na Otoku.

Podsjetimo, u redove Manchester Cityja stigao je 2010. godine za 22 milijuna eura upravo iz gradskog rivala novog kluba  - Intera. No, Balotelli je nekoliko puta nakon toga ponavljao kako je uvijek navijao baš za Milan. (I.Š./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider