Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Uspjeli smo, ali...'

Ćiro Blažević više nije trener Slobode: 'Odlazim povrijeđen'

Nakon što je uveo tuzlansku Slobodu u Premijer ligu, Ćiro Blažević ipak neće ostati na klupi i sljedeće sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Miroslav Ćiro Blažević opet je bez posla. Samo dva dana nakon što je Slobodu uveo u prvu ligu, Ćiro je odlučio napustiti klub.

"Odlazim povrijeđen, jer sam u svom životu imao privilegiju da gdje god sam radio ljudi su me molili da ostanem. Ovo je prvi put da mi moj predsjednik kaže da se idem odmoriti, pa ćemo kasnije vidjeti. Nema se sa mnom ništa vidjeti, nisam ja mali miš. Ja sam stvorio jedan kredit koji mi i u ovoj dobi daje privilegiju da me klubovi traže'', poručio je ogorčeni 'trener svih trenera'.

''Jako mi je žao što se razilazim sa Slobodom i ne smijem zanemariti činjenicu da je Azmir Husić divan čovjek koji gine za Slobodu. On je ispoštovao sve što smo se dogovorili, mada vjerujte mi na riječ to je sve simbolično. Husić je i zadnji čovjek protiv kojeg ću nešto reći. Uspjeli smo u našem pothvatu, ali on ne bi uspio bez mene, a ni ja bez njega. I to je činjenica", rekao je Miroslav Blažević, prenosi klix.ba.

Ćiro je Slobodu preuzeo početkom godine. U zimskoj stanci je doveo nekoliko novih igrača te na kraju izborio plasman u najviši rang natjecanja. U Tuzli je dočekan poput kralja, a navijači su počeli dolaziti i na treninge.

Neki tvrde i kako je razlaz uzrokovala Ćirina izjava kako bi bio spreman voditi reprezentaciju Republike Srpske, srpskog entiteta u Bosni i Hercegovini.

Kako bilo, Ćiro iz Tuzle odlazi kao pobjednik, a vidjet ćemo hoće li ubrzo dobiti novu ponudu iz Hrvatske i svijeta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider