Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Finale Europa lige

Chelsea večeras bez najboljeg asistenta: Terry bez drugog finala zaredom?

Još uvijek aktualni europski prvak Chelsea večeras će boriti s Benficom i za drugi europski trofej.

Iako je ova sezona bila blizu debakla, Chelsea bi baš kao i prošle godine mogao popraviti sve ukoliko uzme europski trofej. Možda Europa liga nema glamur i vrijednost Lige prvaka, ali ako uzmete oba europska natjecanja dvije godine zaredom, onda se to ipak malo drukčije gleda i vrednuje.

Upravo to večeras može učiniti lononski Chelsea u finalu Europske lige protiv lisabonske Benfice. Ono što im ne ide u prilog su ozljede važnih igrača. Tako će veznjak Eden Hazard definitivno propustiti veliki finale na travnjaku Amsterdam Arene.

Privremeni menadžer „bluesa“ Rafa Benitez potvrdio je kako se belgijski reprezentativac nije stigao oporaviti na vrijeme od ozljede zadnje lože zadobivene u posljednjem ligaškom ogledu protiv Aston Ville.

S druge strane, kapetan Chelseaja John Terry, koji ima problema s ozljedom gležnja, mogao bi se oporaviti na vrijeme.

''Hazard neće biti na raspolaganju. John još mora vidjeti kako će se osjećati. Vidjet ćemo još sa liječničkim osobljem i onda ćemo odlučiti'', rekao je Benitez o igraču koji je propustio prošlogodišnji finale Lige prvaka u Münchenu zbog suspenzije.

Hoće li kapetan propustiti i drugo euro finale zaredom saznat ćemo večeras. Tekstualni prijenos utakmice Benfica – Chelsea možete pratiti na našem portalu od 20.45.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider