Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Helikopter bio spreman, ali...

Chelsea stopirao transfer u Manchester, Mata frustriran

Španjolski krilni napadač Juan Mata bio je u četvrtak frustriran jer ga Chelsea nije pustio u Manchester na liječnički pregled, koji je trebao obaviti prije potpisivanja ugovora s Manchester Unitedom…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je dogovorio potpisivanje ugovora na četiri i po godine s Manchester Unitedom, prema kojem će zarađivati 150.000 funti tjedno, Juan Mata u četvrtak nije krenuo na let helikopterom iz Londona u Manchester, gdje je trebao obaviti liječnički pregled, kako je bilo planirano.

No, Chelsea je odlučio odgoditi njegov odlazak u Manchester, jer je prvo želio kompletirati transfer egipatskog krilnog napadača Mohameda Salaha iz Basela. The Telegraph piše kako je španjolski reprezentativac bio frustriran zbog te odgode.

''Sve je u redu, stvari idu u dobrom smjeru i transfer Mate će uskoro biti zgotovljen. I ja, kao i svi mi iz Chelseaja, želimo da se taj posao napravi prije nego li kasnije'', rekao je Jose Mourinho i dodao:

''Želim Mati sve najbolje u novom klubu. Ovo je za njega velika prilika.''

Bilo kako bilo, u Manchester Unitedu, koji je prihvatio platiti odštetu od 37 milijuna funti za Matu, vjeruju kako će najkasnije do kraja vikenda realizirati njegov transfer.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider