Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želi ga pod svaku cijenu

Chelsea brinu napadači: Mourinho rješenje vidi u sjajnom Hrvatu?

Gotovo da nema dana da se u nekom od europskih medija ne pojavi napis o budućnosti hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića. U nedjelju se u priču uključio i The Sun...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još su ranije engleski mediji pisali o navodnom interesu Arsenala i Manchester Uniteda, ali The Sun tvrdi da je najviše za Mandžukića zagrizao menadžer Chelseaja Jose Mourinho. Portugalski stručnjak, piše tabloid, nije zadovoljan onime što pružaju njegovi napadači Samuel Eto'o, Fernando Torres i Demba Ba, te vidi Mandžukića kao rješenje svojih problema.

Navode The Suna prenosi i njemački Bild koji podsjeća da je trener Bayerna Pep Guardiola u siječnju izjavio da Mandžukić ne ide nikamo. Ponovili su to kasnije i klupski čelnici, ali treba vidjeti što donosi ljeto.

Mandžukić ima ugovor s Bavarcima do 2016. godine, a kao glavni razlog za moguće napuštanje Münchena se spominje dolazak Roberta Lewandowskog iz Borussije Dortmund. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider