Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Michu zabio dva komada

Chelsea i Arsenal slavili: Lampard zabio četvrti put zaredom!

Nogometaši Chelseaja rutinski su savladali Wigan na Stamford Bridgeu sa 4-1 u ogledu 26. kola Premierlige, dok je Arsenal teškom mukom slavio na gostovanju kod Sunderlanda 1-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Golove za Chelsea zabili su Ramires, Eden Hazard, Frank Lampard i Marko Marin, ali valja reći da su posljednja dva gola postignuta u posljednjih desetak minuta do kad je Wigan imao aktivan rezultat zahvaljujući golu Shauna Maloneyja.

Vremešni veznjak "bluesa" Lampard upisao se među strijelce i četvrtu uzastopnu utakmicu, što mu nije uspjelo prvi put od kolovoza 2010. godine.


Chelsea vs Wigan 4:1 MATCH HIGHLIGHTS by UCL2410

Arsenal je slavio na gostovanju kod Sunderlanda s minimalnih 1-0 iako je od 62. minute igrao bez "pocrvenjelog" Carla Jenkinsona. Jedini gol na susretu zabio je Santi Cazorla prizemnim udarcem ljevicom u 36. minuti nakon dodavanja Thea Walcotta. "Topnici" su bili uvjerljivo bolja momčad dok je omjer igrača na travnjaku bio poravnat, da bi se po isključenju Jenkinsona grčevito branili. Na kraju su u tome i uspjeli zahvaljujući kako dobrim intervencijama vratara Wojciecha Szczesnyja, tako i nespretnosti Sunderlandovih igrača u realizaciji.


Sunderland vs Arsenal 0:1 MATCH HIGHLIGHTS by UCL2410

Visoku domaću pobjedu slavio je i Swansea koji je sa 4-1 savladao QPR uz nova dva gola sjajnog Španjolca Michua. Bila mu je to četvrta ovosezonska utakmica s dva postignuta gola u sezoni, a ukupno je na brojci od 15 postignutih premierligaških golova.

Stoke je na svojoj Britanniji savladao Reading 2-1 golovima Roberta Hutha i Camerona Jeromea, dok su Norwich i Fulham na Carrow Roadu podijelili bodove odigravši bez golova 0-0. Mladen Petrić igrao je za Fulham od 76. minute. (TS) 

Premierliga, 26. kolo:

Chelsea - Wigan 4-1 (Ramires 23, Hazard 56, Lampard 87, Marin 90+2 / Maloney 58)

Norwich - Fulham 0-0

Stoke City - Reading 2-1 (Huth 67, Jerome 80 / Mariappa 83)

Sunderland - Arsenal 0-1 (Cazorla 36)

Swansea - QPR 4-1 (Michu 8, 67, Rangel 18, Hernandez 50 / Zamora 48)

Tottenham - Newcastle 2-1 (Bale 5, 78 / Gouffran 24)

Southampton - Manchester City (kasnije)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider