Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tek kreće ludnica

Cavani od danas u Parizu, hoće li Ibra ostati ili odlazi u Real?

Po pisanju francuskog L'Equipea, tijekom današnjeg bi dana urugvajski nogometaš Edinson Cavani, dosadašnji napadač Napolija, trebao i službeno postati pojačanje francuskog prvaka Paris St. Germaina...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tako bi se napokon riješio jedan od najvećih misterija ovoljetnog prijelaznog roka. Chelsea, Manchester City i Real Madrid su stalno koketirali s Napolijem i pokušali smanjiti ono što je tražio Napoli, a to je 63 milijuna eura. Naime, takvu stavku u ugovoru ima Napoli (Cavani) i budući kupac neće dobiti Edinsona Cavanija za manju cijenu.

Bogati Paris St. Germain je očito odlučio ispuniti te uvjete. Cavani (26 godina, prošle sezone s 29 pogodaka prvi strijelac Serie A) bi danas trebao biti u letu prema Parizu, a tijekom poslijepodnevnih će sati i potpisati ugovor s pariškim klubom, tvrdi L'Equipe.

Mnogi špekuliraju kako će reagirati najveća zvijezda PSG-a Zlatan Ibrahimović. I dok neki tvrde kako će zatražiti transfer, možda i u Real Madrid, drugi smatraju kako će se prgavi Šveđanin podrediti momčadi i zaigratiiza Cavanija.

Kada se ispuni transfer Cavanija u Pariz očigledno bi mogla krenuti "ludnica" na tržištu, jer Napoli neće čuvati tih 63 milijuna, pa je tako već najavio lov na nova pojačanja. Ti novi poslovi će vjerojatno povući za sobom još nekoliko zanimljivih transfera.

La Repubblica navodi da će Napoli pred Romu staviti ponudu koja se ne odbija - 30 milijuna eura za 21-godišnjeg argentinskog napadača Erika Lamelu, koji je u prošloj sezoni postigao petnaest pogodaka tijekom 33 prvenstvena nastupa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider